Assalamualaikum, update update :)

Followers

power of love

Daisypath Anniversary tickers

She's :]

My Photo
19, A daughter, Din's 14082010 ♥, TGG-KEL

Tuesday, 24 November 2015

home sweet home.

Assalamualaikum , selamat pagi semua . Haih, harini sis nak bagitahu cuti sem dah nakk habis . sem baru akan bermula pada hari ahad depan. What ? hahahahha , this freaking me out. Tak tahulah nak kata ape . Rasae sedih pulak nak tinggal rumah. Tinggalkan family. Tapi nak buat macam mana. Belajar pun macam berjuang jugak . Yela berjuang untuk menuntut ilmu. Jangan mengeluh. Dan banyak bersabar. Seduhnyaaa nak tinggal fmily, rumah. first of all . Bilik kesayangan . haihh, sis takk kuat. hahahhaha .. Ape pun , say hai to new sem. Haih.. Tak sabar nak habiis diploma, Sambung yg mana patut. buat famly bangga dengan diri ni. okay takpelah. I got to go gais.. See you next time. mmuuahhh.

Saturday, 21 November 2015

Result babe !

This is happened when your parents asked you about your own result, haahahaha . I just could make that face. haha . Then bila parent tgk result korang, dia akan compare dgn result yang lepas. Pfttt. this sooo. Ahhhhh, cant stand it anymore. Even result UiTM dah keluar 2minggu dah... harini, aku baru je bagi result aku dekat abah. And abah was like "kenapa tak mcm sem lepas" hihihi. tak tahu nak cakap apa. tu je yang mampu . Harap em yg akan mendatang dapat lebih baik dai ini.  Who ever knows right ? Ape pun syukur kepada Allah S.W.T dengan apa yang Dia bagi. Alhamdulillah. 

Friday, 20 November 2015

Cuti mereput dah nak habis bro !

Hai, Assalamualaikum semua. Apa khabar ? haishhh.. sebenarnya dah lama tak blogging nii . rindu senarnyaaa. Haish, ni memalam bosan tahu takk.. Duk pikir nanti dah nak balik Kampus. Cuti mereput selama sebulan dah nak habis. Minggu depan Abah hantar balik Uitm. sdih kan life as a student ni senarnyaaa. Sumpahh. dulu kemain nakk belajar jejauh sebab fikir nak travel. Tapi bila dah masuk belajar ni. dalam kepala hotak duk fikir keluarga jaa. Rindu agaknyaaa. Homesick tak payah cakap . Haihh. Sabtu depan dahhh start daftar kolej.. Dahlaaa dalam gang aku. Aku sorang je yg dpt kolej. entah siapalah rumate baru aku nanti .Harap rumate aku sumenye junior. senang nanti nakk buli . kihkih... *sis tak kejam* . Sedih gilaaa weh, sem ni short sem jaaa. takdenyee dpt jumpa kekawan yg lain. Lifeless gilaaa rasa . Sumpah. Hmmm. Kawan pulak smeua busy. Klentong je lebih ckp nak jumpa . Aku faham sgtlah ayat *nak jumpa tu cena* ajak ajak taik kucing. hmm. tkpelaaa, dah lewat . Tidur dulu . bye. Muahhh

#SisSukaCiteTergantung


Wednesday, 23 September 2015

Finale !

Pong pong ! bosan duk kat rumahhh..Tapi papepun esokkk sambut rayaaaaa.. Raya Korban.... muahahaha. Tak sabor nok tengok orang melih lembuuu, kubaaa, kambing.. jangan nusuk sudoh laaahh lembu kuba kambing. hahaha...