Assalamualaikum, update update :)

Followers

power of love

Daisypath Anniversary tickers

She's :]

My Photo
19, A daughter, Din's 14082010 ♥, TGG-KEL

Saturday, 21 November 2015

Result babe !

This is happened when your parents asked you about your own result, haahahaha . I just could make that face. haha . Then bila parent tgk result korang, dia akan compare dgn result yang lepas. Pfttt. this sooo. Ahhhhh, cant stand it anymore. Even result UiTM dah keluar 2minggu dah... harini, aku baru je bagi result aku dekat abah. And abah was like "kenapa tak mcm sem lepas" hihihi. tak tahu nak cakap apa. tu je yang mampu . Harap em yg akan mendatang dapat lebih baik dai ini.  Who ever knows right ? Ape pun syukur kepada Allah S.W.T dengan apa yang Dia bagi. Alhamdulillah. 

No comments :

Post a Comment