Assalamualaikum, update update :)

Followers

power of love

Daisypath Anniversary tickers

She's :]

My Photo
19, A daughter, Din's 14082010 ♥, TGG-KEL

Thursday, 9 October 2014

Rinduuu kau woii ..


----------------------------------------------------------------------------------

 RINDU adalah perasaan yang paling perit dan lagi perit if orang yg kita rindu langsung tak rindukan kita.. Yee , aku faham dan korang pun mesti faham.. Perit bagai tertusuk pedang kat hati ni . Allah >,< Lagi2 yg ignore kita.. Hmmm, perh . Dia ni tak faham hati aku sedang meronta ronta rindu kan diaa... Kenapa payah sangat kau nak faham ? Woii, jadi lelaki egois bangat sih.

Nak dijadikan cerita, weh kau kena baca tau . Aku tuju dekat kau AF. Since kita gaduh masa Eighteenth birthday pada 03.10.2014. Nak , siap tarikh aku bagi.. Since kita gaduh tu, kau langsung tak nak layan aku dah .. Kenapa dgn kau weh ? kau dah tak sayang aku ke ? dah 4 tahu kite menjalin CINTA. Cehwah , pasaipa aku nyampah ni* errr--' biar lah korang menyampah pun. Kau langsung tak text aku, apatah lagi nak call kan . dah terang lagikan bersuluh kau tak suka aku dah . Kenapa ? ape perasaan kau kat aku ? kenapa kau buat aku macam nih ? aku tunggu kau . Tapi kau tak muncull . Kenapa kau pergi saat aku perlukan kau ? kenapa ? weh jawab lahh siaaa T.T

Hmm, aku tahulah kau benci aku, toksah block aku dari wechat. Kau buat status whatsapp pun menyakitkan hati aku. Buat jadah ape kau kapel dgn aku tapi kau nak sakitkan hati aku or dalam erti kata lain . kau nak balas dendam .. Kau dah kenapa ? kau tak sayang aku cakap lah woi !! Eh, kambinglahhh :( Kenapa ? aku sedih gila dh . Eish , sayang sangat aku kat kau.. Aku tak boleh lupakan kau even nak cari gewe lain pun aku tak sanggup . Kau jampi ape kat aku nih sampaikan nak lupakan kau pun aku tak kuat.,.. Awaaaa saiaaaa taaaaa kuaaaadd awaaaa ==' Awak benci saya ke ? kali nih saya mengalah. Biarlah, saya terima mungkin awak betull "kita memang takde jodoh" So, buat berjadoh apekan aku kapel dgn kau lgi sedangkan kau sendiri yg minta menda tuu . Takpa lah awakk , saya dah biasa.. Saya undur diri . Tapi jangan lupakan saya tau . Saya sentiasa doakan yang terbaik buat awak :) Iloveyou bie . Gudnite .

No comments :

Post a Comment